Advertise Here

~{*MuJahiDaLQuluB*}~

- Another Blogger Blog's

setelah penat cuti seminggu,tetiba pulak xtau nak wat ape...huu..boleh lak sejak dua menjak ni,asyik cakap boring,bosan dan sama waktu dengannya.banyak mengeluh lah.mcam2 lah.padahal semua2 tu tau je xelok...alahai manusia2.
haa..ni blog pun da berwajah baru tapi..entah apa lak terjadi dengan blog ni.kesian dia..masa tengah2 edit,datang plak rasa boring,pastu terus stop..ni la jadinya..nak baca pun da tak menarik..macam mane ni..malam2 lak susah nak tidur sebab xtau nk wat ape..study???hee..biasa lah bila da bosan tak kan nak study kot..
sebenarnya banyak je kerja.macam minggu ni dah la ada agm umno,pastu minggu depan ada prog DAQ lak..semua2 tu banyak je kerja nk kena buat tapi..ntah..
ni pun nk wat post baru pun xtau nak tulis apa..ha3..
ttttttttttttttttttttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

7 comments:

amrah5774 said...

hahahah~나이스~x serabut macam blog dulu.cool sis:D

Nur Fadhilah Abd Ghani said...

ni mst tulis waktu kul 4 pagi tu kan??

ajidraai said...

wajah baru?aina buat surgery dah ke?ahaha.

eh, aritu cek buku batch pastu anta ym aritu tp xbalas.
rupenye tu ym yang lame.
dah2,tak nak bg excuse padahal depan mata aritu taknak ucap en.

hepi belated birthday aina. ;D
and pepero day too.nah pepero 1111

::aina:: said...

amrah : ye ke am..hee..thnx
fad : ntah la fad
yazid : kui2..tu ym lma..xtau la azri xtukar mian.btw thnx

Amshyar Aminudin said...

AGM UMNO? Ish3.. Takbir! Allahuakbar!

*sUnNyMiSo* said...

nice layout!kalo nk mintk tolong pape,buzz ak je.hehe.ak sedia membantu.hehe.upah jgn lupe=p

Anonymous said...

haha...
btol kate amrah...
sugo2..

Post a Comment