Advertise Here

~{*MuJahiDaLQuluB*}~

- Another Blogger Blog's

hee..ada new post ag..ni saje2 je nak tulis.xtau nak wat apa bangun pagi2.kononnya tdo awal pastu bangun before subuh nak study tapi lain lak jadinya.duk study sorang2 time sunyi2 ni makin kuat lak berangan.tambah lak lebih kurang sebulan lagi balik malaysia,mulalah duk fikir nak beli apa,balik nnti nak g mana,nak wat apa..huu..
Byak je dah berangan nak wat apa cuti nanti.haa..cakap pasal beli barang ni,pening gak duk pqir...dah la sdara2 ramai,semua nya rapat lak tu.kna beli untuk semua la ni(merungut lak)..mama lak duk bimbang kalau beli brang byak2,tkut kna cukai..xpsal2 mama pesan xyah beli apa2 untuk dia..isk2..xda la banyak sgt pun beli..dengan adik sekali pesan beli brang yang biasa2 je ke dia..bunyi cam merajuk je 2 orang ni..hee..nyway insyaAllah xkna kut cukai mama.
xsabar2 nk balik ni.macam mana la Malaysia sekarang ea..cewah..apa2 pun rindu sangat2 dengan kampung..rindu nak jumpa pak cik2 yang selalu lepak kat kedai atok..hee..da lama xkna kacau dengan pak cik2..
duk tengah2 berangan duk pqir lak b4 balik ni kena exam dulu..lmbatnya abes exam cepat2 pastu da boleh siap2 nak balik.
haa..arini duk main2 kat setting blog,baru tau yang kita bley follow blog orng lain as anonymous..adeii..susah la kalau buta IT ni..pastu tdi excited lak duk gatal2 tukar setting blog.kawan2..i'm still follow your blog but not as a public.
k la..makin mengarut lak nnti kalau tulis panjang2..ni pun sje2 je nak munulis..

"Agama menjadi sendi hidup, pengaruh menjadi penjaganya. Kalau tidak bersendi, runtuhlah hidup dan kalau tidak berpenjaga, binasalah hayat. Orang yang terhormat itu kehormatannya sendiri melarangnya berbuat jahat.
-Pepatah Arab"

3 comments:

Am Ahmad said...

Jangan duk brangan2 sangat..
Blajar molek2 dulu.. Study bia rajin2, bia faham, bia bleh jawab prekse dgn tenang. Barula hepi balik Malaysia..

musytaquljannah said...

baek am...
aduis..brang ke am pun xbeli ag nih..hee

amrah5774 said...

wah...ada org sama nama dgn am!hihhi^^tu la aina,sape suruh rapat ngan semua org.kan da kene beli utk semua org...hahah.just joking di pagi hari(^_^)

Post a Comment