Advertise Here

~{*MuJahiDaLQuluB*}~

- Another Blogger Blog's

Hopefully masih belum terlambat nak post artikel ni semata-mata nak wish happy mother's day kepada semua ibu2 kat seluruh dunia but for da special one,mama
  • selamat hari ibu
  • semoga hubungan mama & family sentiasa bersulamkan kasih sayang dan rahmat Allah.
  • semoga mama sihat2 selalu.
  • doakan kami anak2 mama supaya menjadi anak2 yang taat
  • even ain xda,ain tau mama tetap sayang ain..
thank banyak2 sebab mama banyak bersusah payah untuk anak-anak.hee..terutama ain kut masa kecik2 dulu.sebab mama kecik2 dulu ain sokmo merajuk.kesian mama kena sabar tapi thnx banyak2 mama sebab mama tak ikut sangat karenah ain time kecik2.kalau tak mesti sampai sekarang ain wat perangai kan.sekarang ni,mama kena layan adik lak,sabar ea mama.sekejap je,nnti insyaAllah bila anak2 mama dah besar,semua xkan wat mama beban lagi.

insyaAllah,Allah tahu hanya hati seorang ibu sahaja yang mampu bertahan dan setiap kesabaran mama Allah akan hiaskan dengan perhiasan syurga dan pahala.

hari-hari mama mesti penat,pagi-pagi kena bangun awal,kemas-kemas rumah,pastu balik je kerja kena masak lagi.Alhamdulillah ada hikmah rupanya ain datang korea sebab ain seolah2 dapat merasa walaupun sedikit bagaimana kehidupan seharian mama dulu.cuma yang membezakan ain dan mama,mama kena layan ayah dan ain pulak hanya seorang student.baru ain tahu camne sakitnya kalu mama mengadu sakit sebab penat buat kerja.

ain harap sangat2,ain balik malaysia nanti,ain xkan jadi macam ain dulu(xkan malas2 ag)hee..insyaAllah dengan berkat doa mama,kami adik beradik akan terus hidup bahagia dan jadi anak yang soleh@solehah.haa..mama,xyah la bimbang kalu ain n adik kawin nnti sebab insyaAllah kami akan usaha untuk dapatkan suami yang sayang mama jugak.(mama tolong pilih je la)hee....

special card 4 you mom..

http://animoto.com/play/wtTqCYsPMC8H84nVCwv00Q/s/mothersday2009





3 comments:

Bisikan Cinta~ said...

amboi aina...ayat last sekali tu.ehemm.ingat jasa dan belai kasih sayang ibu dan ayahmu selalu..kasihnya ibu bawa ke syurga,kasihnya ayah tiada galang gantinya^^dan redha ALLAH ada pada kedua ibu dan ayah.

musytaquljannah said...

hee...insyaAllah.kita semua2 sma2 dapt redha illahi daripd ibu dan ayah...waalluhua'alam

Anonymous said...

mama tlg pilih???
what's that means???

Post a Comment